MET VLEES | 
	|
| Koud: | |
| 
		 Carpaccio van runderhaas - Parmezaan schilfers.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Gandaham - veldsla vergezeld - pijnboompitten - parmezaanschilfers - balsamicovinaigrette.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Gandaham - meloen.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Salade van gerookte eendenborst - dressing van passievrucht.  | 
	€ 15.00 | 
| 
		 Vitello tonnato.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Raketsla - gerookte eend - witloof - granaatappel/honingdressing  | 
	€ 15.00 | 
| 
		 Carpaccio van asperges - rauwe ham - dressing  | 
	€ 15.00 | 
| 
		 Warm:  | 
	|
| 
		 | 
	|
| 
		 Salade van eendenborstfilet met een frambozenvinaigrette.  | 
	€ 16.00 | 
Ravioli van asperge met een truffelsausje  | 
	€ 12.00 | 
		MET VIS | 
	|
| Koud: | |
| 
		 Carpaccio zalm - groene asperges - oosterse saus met pindanootjes  | 
	€ 15.00 | 
| 
		 Garnalencocktail  | 
	dagprijs | 
| 
		 Millefeuille van krab - Granny Smith - gerookte zalm  | 
	€ 16.00 | 
| 
		 Gerookte zalm op een bedje van veldsla vergezeld van pijnboompitten, Parmezaanschilfers en een balsamicovinaigrette.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Gerookte zalmsnoepjes met krab & kerstomaatjes  | 
	
		 € 16.00  | 
| 
		 Carpaccio van zalm - bietjes Zalmcarpaccio
– mosterd-dille dressing  | 
	€ 15.00 € 14.00  | 
| 
		 Een torentje van fijne boontjes en zure appel met gerookte zalm en een passievruchtendressing.  | 
	€ 14.00 | 
| 
		 Tartaar van gerookte zalm met Gandaham en mangodressing.  | 
	€ 16.00 | 
| 
		 Warm:  | 
	|
| 
		 Duo van asperges met scampi op Italiaanse wijze.  | 
	€ 16.00 | 
| 
		 Salade scampi - sinaasappel - gemberdressing  | 
	€ 14.00 | 
| Garnaalkroketjes met een slaatje en een tartaarsausje. | € 124.00 | 
| 
		 Canneloni van zalm en garnalen met een witte wijn saus  | € 14.00 | 
| 
		 Kreeft au four.  | 
	dagprijs | 
| 
		 | 
	|
| 
		 | 
	|
| 
		 | 
	|
| 
		 *Prijsaanpassing 28/1/2025  |